Multidisciplinair revalidatie-
en zorgcentrum Kapelle-op-den-Bos

Klinisch psycholoog

Jana Van Steen is erkend psycholoog bij de psychologencommissie (nr. 952121972) en lid van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP) en Belgische Federatie van Psychologen (BFP).

Ik behaalde mijn diploma master in de klinische psychologie aan de universiteit van Gent. Mijn klinische stage heb ik doorlopen in APZ Sint-Lucia te Sint-Niklaas. Gedurende mijn stage werkte ik met mensen met een organische psychopathologie, angst- en stemmingstoornissen. Daarnaast ben ik reeds tewerkgesteld bij het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk (CAW), waar ik psychosociale hulp bied aan mensen met diverse moeilijkheden.

Als klinisch psycholoog vervolledig ik het multidisciplinair team in het Revalidatie- en Zorgcentrum Kapelle-op-den-Bos (ReZoKa). Hierbij wil ik vooral de focus leggen op een psychologische begeleiding op maat. Om de kwaliteit van mijn hulpverlening te waarborgen, school ik mij permanent bij.

Doelgroep

(jong)volwassenen, koppels en gezinnen

Domein

Als klinisch psycholoog kan ik ondersteunen bij:

  • Emotionele moeilijkheden (depressie, bipolaire stoornis,…)
  • Angsten
  • Burn-out
  • Laag zelfbeeld
  • Rouw en verlies
  • Relatieproblemen (familiaal geweld, nieuw samengesteld gezin, communicatie,…)
  • Verslaving

Werkwijze

U kunt per telefoon of e-mail een afspraak maken voor een verkennend gesprek. Tijdens dit eerste gesprek luister ik naar uw hulpvraag en onderzoeken we of ik u hierbij kan helpen. Na afloop van dit gesprek bekijken we of een psychologische begeleiding kan worden opgestart.

Tarieven

Individueel gesprek: €55

Koppel- en gezinsgesprekken: €65

Contact

U kan me steeds contacteren op het onderstaande GSM nummer of via eMail :

Jana Van Steen

0474/28.50.41

jana@rezoka.be